dimecres, 17 de setembre del 2008

LA GUERRA DEL FRANCÈS A ULLDECONA


M'atreveixo a fer-vos una recomanació per aquest proper cap de setmana. El Centre d'Estudis d'Ulldecona, amb la col.laboració d'altres entitats del territori i el suport de l'Institut Ramón Muntaner, ha organitzat per a dissabte al matí una interessant xerrada i un itinerari pels escenaris de la Guerra del Francès a Ulldecona. La xerrada, que anirà a càrrec de Ferran Grau i Núria Sauch, es farà a la Sala de Sessions de l'Ajuntament a partir de les 11'30, i anirà acompanyada, a banda de l'itinerari posterior, per una exposició sobre "La recerca i la producció bibliogràfica dels darrers anys sobre la guerra del francès". L'acte s'enmarca en la celebració del Bicentenari de la Guerra del Francès. A les Terres de l'Ebre hi ha tot un seguit d'activitats programades que comencen aquest cap de setmana i s'allargaran fins al mes de novembre i que ens permetran fer-nos una idea del què va representar per a la zona aquest moment històric.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'apunto ! Pareix interessant i està bé que s'organitzen este tipo d'actes per conèixer la nostra història més pròxima i no aquella que ens expliquen los llibres.

Anònim ha dit...

no haguesseu pogut fer això durant les festes? Sóc d'Ulldecona però visc fora i normalment la gent que està en la mateixa situació que jo venim a festes. Estaria bé que ho tinguesseu en compte per a altres vegades.

Per cert, felicitats pel blog. És una bona manera de seguir l'actualitat local. I ànim que teniu moltes coses a fer des de l'Ajuntament. De moment, teniu per part meua, un BÉ aproximant-se a NOTABLE.

Rosa

Anònim ha dit...

A festes es fa fer una sortida
per per l'itinerari Carlí,jo no vaig poder anar, però dissabte si que aniré.

cati

Anònim ha dit...

té raó cati, no només l'itinerari carlí sinó tame visites al CAstell i portes obertes al centre de les pintures rupestres. Suposo que es tracta de repartir-ho tot una mica